Bursa Barış Beko Servis | Bursa Osmangazi Beko Yetkili Teknik Servisi

Bursa Barış Beko Servis

Bursa Barış Beko Servis

Beko, ülkemizde öncü beyaz eşya markalarından bir tanesi haline gelmiştir. Çok sık kullanılan ve tercih edilen bir marka olduğu için servis desteği de oldukça geniştir. Bursa Barış Beko servis hizmetleri için teknik ekibimiz, garantili ve çözüm odaklı hizmetler vermektedir. Mutfakta, banyoda ve evin diğer alanlarında kullanılan beyaz eşya ve elektronikler bazı zamanlar arıza vermektedir. Bunun yanı sıra kurulum ya da bakım ihtiyaçları da olabilecek durumlardır.

Barış bölgesi için cihazlarınızın ihtiyacı olan bakım onarım çalışmasını yapmaktayız. Ürünler için uygun olan elektronik parça ve yedek parça desteğini sağlamaktayız. Günlük ihtiyaçların karşılanabilmesi açısından beyaz eşyaların önemi büyüktür. Bu nedenle, arızalanma, bakım, yenileme ve onarım işlemleri için servisimizden destek alabilirsiniz.

Geniş Servis Ağı

Barış bölgesi ve birçok bölge için yoğun bir tempo ile bütün müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Herhangi bir yedek parça ihtiyacında, Beko markasına uyumlu olan orijinal parçayı tedarik etmekteyiz. Bunun yanı sıra montajını sağlayarak, kurumsal hizmet anlayışını korumaktayız. Bursa Barış Beko servis hizmetleri, müşteri memnuniyeti göz önüne alınarak yapılmaktadır.

Bütün bu çalışmalar için profesyonel hizmetler sunarak müşterilerin ihtiyaçlarına yanıt vermekteyiz. Barış bölgesinin her alanı için 7 gün 24 saat boyunca servisimize ulaşarak hizmet alabilirsiniz. Günlük işlerinizin aksamaması için uzman ekiplerimiz, yerinde bakım onarım işlemini yaparak, sorunlarınızı gidermektedir. Böylece çamaşır ve bulaşık makinesi ve benzeri ürünlerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.